Att resa med barnen

Det kan vara ett helvete att åka på semester med barnen – det kan jag lova.

beskuren-2016-10-30-15-07-16-150x126

Spring hit, spring dit. Ett jävla sjå.

Därför ska man tänka sig lite för innan man bokar en semester. Det ska va smidigt och roligt för alla men främst för er vuxna (javafan, barnen ordnar det väl alltid för sig – frågan är väl bara på vems bekostnad).

Från Kenzan Tours

Kenya och Tanzania fungerar utmärkt att resa i med barn, så varför inte ta med familjen på en oförglömlig safariresa? Här finns ett fantastiskt djurliv att beskåda, och under safarins game drives kan man få se djuren på riktigt nära håll. I Östra Afrika finns också underbara Zanzibar. 

Det är alltså av yttersta vikt att se till att man åker till ett land där det är billigt med att få hjälp att passa barnen. Ett bra exempel på detta är ju Afrika där arbetskraft inte är så dyrt. Du kan lätt få en Nanny som åker med er hela vägen för så lite som 20 dollar per dag, ja och plus att man får ge henne lite mat osv då.

Det kan dessutom vara bra input i livet för de små att få uppleva att bli omhändertagna av människor från helt skilda kulturer, med helt andra insikter och åsikter om hur livet bör vara.

Ofta finns det Nannys som kan lite engelska men det går också att göra sig förstådd med gester.

I Indien är det också lätt att få barnpassning. 8kr i timman pröjsade vi för att vakta vår ettåring när vi va där vid tillfällen vi ville ut och festa loss ordentligt.

 

 

Save