Vad skiljer en trollerilåda från en annan?

Det flesta som handlar till sina barn vill ha kvalitet. Oavsett om du köper en overall, leksak eller trollerilåda till ditt barn så vill du ha kvalitet samtidigt som du vill ha det till ett bra pris. Ibland är det svårt att kombinera pris och kvalitet om det viktigaste är att det är billigt. Vad skiljer sig då innehållsmässigt från en trollerilåda till en annan! I en bra trollerilåda hittar du kortlekar av bättre kvalitet och även kul och lite nytänkande rekvisita.

 

En billigare trollerilåda innehåller oftast en enklare kortlek och lite mer plastiga saker. Här finner du en riktigt bra trollerilåda med kvalitet på både kortlek och och tänket kring riktiga trolleritrick i själva trollerilådan.

I en sån här trollerilåda hittar du roliga och spännande trick som fångar barnens intresse och skapar ett mersug att lära sig mer trolleri. Det är viktigt för att behålla barnets intresse för trollerilådan så att det inte blir som med mycket andra leksaker där man lägger det på hög. Nog för att kortlekar är ett viktigt inslag i trollerilådan men det finns mycket annat som avgör hur mycket barnet kommer använda lådan.

  1. Hjälp barnet med instruktionerna! Utan hjälp lär man sig inte grunderna till tricket och då faller det platt.
  2. Uppmuntra barnet att inte berätta hur tricken går till. Lär dom att tricken blir roligast att se när man inte får reda på hemligheten.
  3. Skapa ett litet showbord som barnet kan visa sina trick ifrån. Applådera alltid oavsett hur bra eller dåligt tricket gick.
  4. Lägg alla sakerna i en smart väska så att man lätt hittar sina trollerisaker.